Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De 10 meest vreselijke manieren om te sterven, die je niet wilt





"Iedereen wil naar de hemel, maar niemand wil dood." - Anoniem.


De dood is iets waar veel mensen bang voor zijn. Ofwel omdat ze bang zijn om afstand te doen van mensen van wie ze houden, omdat ze bang zijn dat hun daden niet genoeg zijn, ofwel omdat ze bang zijn een pijnlijke dood te ondergaan.


Wetenschappelijk gezien zijn er enkele sterfgevallen die erg pijnlijk zijn voor het lichaam. Gemeld door verschillende bronnen, hier is de volledige lijst!


10. Onthoofd

De bestraffing van onthoofding wordt al sinds de middeleeuwen uitgevoerd. De manier om het af te snijden is divers.


Er zijn mensen die het zwaard rechtstreeks gebruiken, er zijn ook mensen die gereedschappen gebruiken zoals guillotinestraffing (de wet van onthoofding in Frankrijk). Deze gruwelijke oefening kan soms "snel" zijn, maar als het verkeerd wordt uitgevoerd, kan het langer duren en pijnlijk zijn.


9. Bevriest

Ooit afgevraagd hoe koud de sneeuw kan zijn? Als je gestrand bent in een gebied met zeer lage extreme temperaturen, zul je zeker langzaam sterven door bevriezing. De bloedstroom stopt langzaam, je hersenen beginnen te hallucineren, je lichaam wordt blauw en je organen stoppen volledig met functioneren totdat je uiteindelijk ijs wordt.


8. Verhongering

Klaag je nog steeds alleen omdat je geen nieuwe mobiele telefoon kunt krijgen? Kijk maar naar onze broeders en zusters die honger hebben, totdat ze niet weten wanneer ze weer kunnen eten.

Dood door verhongering is een langzaam en pijnlijk proces met verschillende stadia. Als je niet aan een ziekte overlijdt, werken de organen uiteindelijk niet meer en stopt je hart met kloppen.


7. Dorst en uitdroging

Je kunt 2 weken zonder eten, maar je kunt maar 3 dagen zonder water. Het proces van sterven door uitdroging is erg "traag" en ondraaglijk.

Op de derde dag, als uw lichaam geen water krijgt, zal het hele lichaam opwarmen. Daarna is het slechts een kwestie van tijd totdat u leverfalen en nierfalen ervaart.


6. Hang jezelf op

Zichzelf ophangen is in verschillende landen een doodvonnis. Deze methode wordt echter ook vaak gebruikt om het leven van sommige wanhopige mensen te beëindigen. Er zijn twee manieren waarop u sterft door uzelf op te hangen.

De eerste methode is 'menselijker', omdat je overlijdt aan een gebroken nek en ruggenmerg. De tweede methode is echter erg martelend, want als je nek niet gebroken is, zul je de marteling voelen om zuurstof naar je longen te verliezen.


5. Vliegtuigongeluk

Het is een nachtmerrie voor iedereen die in het vliegtuig stapt. Opgesloten zitten in het lichaam van de gigantische ijzeren vogel was frustrerend. De horrorsfeer waarin het vliegtuig heftig schudt, het hysterische geschreeuw van de passagiers, en de laatste momenten ziet voordat het neerstort op iets vreselijks.

Als je op het land valt, is het allemaal onmiddellijk voorbij. Als het vliegtuig echter in de oceaan crasht, gebeurt er iets nog enger.


4. Levend begraven of begraven

De meeste doden zullen worden begraven. Maar heb je je ooit voorgesteld om levend begraven of begraven te worden?

Een smalle kamer wordt een beangstigend spook voor mensen met claustrofobie. Na verloop van tijd zul je enorm gestrest en gefrustreerd raken, voordat je zonder zuurstof komt te zitten om te ademen.


3. Huid of huid

De pijn van het gevild worden zou ondragelijk zijn. Zonder beschermende huid raakt uw lichaam snel geïnfecteerd.

Je zult het koud hebben, gevoelloos zijn en je hersenen zullen er alles aan doen om je beter te laten voelen. U zult echter in shock raken en flauwvallen voordat u sterft.


2. Levend verbrand of verbrand

De dood op deze manier was ooit een straf in de middeleeuwen voor heksen. Er zijn twee mogelijke manieren waarop u zou sterven door levend verbrand te worden.

Ten eerste sterf je door koolstofdioxidevergiftiging. Ten tweede moet je de hitte van het vuur verdragen dat langzaam je lichaam opeet en uiteindelijk sterf je door bloedverlies.


1. Verdrinken

Over de hele wereld sterven jaarlijks ongeveer 360 duizend mensen door verdrinking. Mensen kunnen onder water niet ademen. Dus toen het water hun longen vulde, werden ze langzaamaan kortademig totdat ze bewusteloos vielen.

Uiteindelijk komt het lichaam in een ontspanningsfase waarin het water langzaam de longen binnendringt, wat een geweldig "branderig" gevoel geeft. Vreselijk, echt verschrikkelijk.

Dat waren dus de 10 zeer pijnlijke manieren om te sterven. De dood hoeft niet gevreesd te worden, want iedereen zal het zeker meemaken. Bereid alle daden en aanbidding voor voor uw voorziening in het toekomstige leven.

Een reactie posten for " De 10 meest vreselijke manieren om te sterven, die je niet wilt"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel