Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hier zijn 5 Manieren Om Volgens De Wetenschap Met Een Zombie-uitbraak Om Te Gaan, Ben Je er Klaar Voor?


Ook al is het fictie, er is niets mis mee als er naar wordt geluisterd

Zombies of zombies zijn fictieve wezens die worden afgebeeld als ondoden. Meestal worden zombies beschreven als een menigte wilde wezens die zich richten op mensen die nog in leven zijn om te eten of een van hun groepen worden. Hoewel een zombieplaag als een onwaarschijnlijke mogelijkheid kan worden opgenomen, blijft het verhaal beperkt tot sciencefiction.

Nou, voor degenen onder jullie die graag films kijken zoals World War Z, Train to Busan, The Walking Dead en andere zombiefilms, je weet natuurlijk dat een zombieplaag deze wereld volledig kan vernietigen.

Als we aannemen dat er een epidemie is, wat moeten we dan doen? Maak je geen zorgen, want de wetenschap biedt vijf krachtige manieren waarop je kunt reageren om een ​​overlevende te zijn midden in een zombie-uitbraak. Kom op, luister!


1. Let op en manifesteer de soorten zombie-uitbraken die zich voordoen

Er zijn verschillende soorten zombie-uitbraken die in de toekomst kunnen voorkomen. Oh ja, volgens de wetenschap is het onwaarschijnlijk dat er in de toekomst nog een zombie-uitbraak kan plaatsvinden, weet je. Zoals geschreven in Science Daily, is er een paddenstoel die in een "zombie" kan veranderen.

Deze giftige schimmel wordt Ophiocordyceps unilateralis genoemd, waar deze plantensoort een parasiet wordt die de hersenen van het insect beschadigt om als gastheer te dienen. Welnu, wat uniek is, is dat DR. Die door deze schimmel kan worden verplaatst voor specifieke doeleinden, bijvoorbeeld voor het azen op andere insecten.

Nog steeds op de Science Daily-pagina reageren soorten cicade-insecten, tongstukken, vliegen of krekels op deze schimmel midden in de menselijke omgeving. Als dit gebeurt, is de kans groot dat het type uitbraak dat zal plaatsvinden een langzame zombie-uitbraak is, oftewel geen hardloper. Het is nog steeds gemakkelijk om zombies te ontwijken die langzaam lopen.

Voor de zombies die gebouwen kunnen rennen en beklimmen, moeten ze echter voorzichtiger zijn, omdat hun achtervolging uitputtend kan zijn. Op zoek naar een veilige en onbereikbare schuilplaats, zijn de zombies een geweldige plek om te beginnen.


2. Het vinden en verzamelen van basisbenodigdheden voor het leven

Methode nummer 2 is inderdaad niet gemakkelijk te doen. Je zult veel obstakels tegenkomen die je martelen, zelfs als de supermarkt vrij dicht bij je huis is. Om nog maar te zwijgen, je moet met veel mensen concurreren om voorraden.

Of je het nu leuk vindt of niet, dit moet nog steeds gebeuren. Zorg voor voldoende eten, drinken en medicijnen. Water is nuttiger dan frisdrank of ijs. Zoek naar ingeblikte of fastfoodproducten die compact zijn en gemakkelijk mee naar huis kunnen worden genomen. Zoek voor medicijnen naar medicijnen die uw seringen hebben gebruikt, zoals reguliere medicijnen voor maag, hoofdpijn en pijnstillers.

Begrijp me niet verkeerd, deze ogenschijnlijk eenvoudige methoden worden ook geproduceerd door wetenschappelijke studies, zoals Famous in Teacher Magazine. In feite zijn verschillende curricula op het niveau van de middelbare school en de faculteit van verschillende werelduniversiteiten begonnen met het onderwijzen van de pest die de wereld heeft vergaan en een daarvan is een zombie.

Tijdens zijn seminar aan de University of British Columbia waren professor en epidemioloog David Patrick en zelfs de tak terughoudend om te beweren dat een zombie-uitbraak mogelijk is. Ook het voorbereiden van medische benodigdheden en medicijnen tijdens een zombie-pandemie is niet gespaard gebleven in deze wetenschappelijke studie.


3. Ga indien mogelijk naar bergachtige of heuvelachtige gebieden

Hoewel het geen 100 druk garandeert om veilig te zijn voor een zombie-uitbraak, zijn de bergen of hoge heuvels nog steeds behoorlijk hoog. De Science Focus-pagina schreef dat volgens de epidemiologische simulaties de bergen en hoge heuvels tot vier maanden onaangetast zouden blijven door een zombie-uitbraak.

Deze studie en simulatie werd in 2015 uitgevoerd door wetenschappers en academici van de Cornell America University. Resultaten tijdens de eerste vier maanden van hoge bergen of heuvels, veilig voor zombies. Ondertussen zullen stedelijke gebieden in de laaglanden in korte tijd worden verwoest door een zombie-uitbraak.

Ga indien mogelijk na het verkrijgen van voorraden onmiddellijk naar de ongestoorde bergen. De verhouding of waarschijnlijkheid van de zombie-uitbraak zal ook lager zijn in hoge en afgelegen gebieden. Dus deze wetenschappelijke studies en simulaties zullen op een bepaald moment van pas komen.


4. Word een overlevende in het midden van een zombieplaag met wiskunde

Naast biologie en scheikunde is wiskunde een van de andere exacte wetenschappen die nodig is om wereldwijde epidemieën te overwinnen. Nou, zo is de zombieplaag. Deze methode en methode zijn toegepast door Dr. Robert J. Smith, een wiskundige van de Universiteit van Ottawa, Verenigde Staten.

Dr. Smith ontving zelfs een onderscheiding van het Guinness World Record voor wiskundige modellen die hij specifiek toepaste om een ​​zombie-apocalyps het hoofd te bieden. Wiskundige berekeningen worden uitgevoerd door wiskundige modellen van infectieziekten, populatie, pandemische verspreiding en andere waarschijnlijkheidsfactoren buiten wiskundige berekeningen te combineren.

De theorie of hypothese van Dr. Smith wordt ook door veel wiskundigen erkend als een manier om de veiligheidsratio te verhogen tijdens een zombie-uitbraak. Ik was zo viraal, Dr. Smith was ook te zien op de BBC en vervolgens in de Wall Street Journal.

Als u goed bent in wiskunde, kunt u erachter komen hoeveel de bevolking, ziekenhuizen en kaartgebieden in uw stad zijn. Bereken de kans op en de verhouding van de verspreiding van infectieziekten en je komt erachter wat de ernst is van de zombie-uitbraak in jouw stad. De berekening verschilt per stad, hoewel de gebruikte methode hetzelfde blijft.


5. Creëer een anti-zombiebasis en blijf indien nodig in de oceaan

Als je geluk hebt, kan militaire hulp je misschien op een vliegdekschip krijgen in het midden van een zee, vrij van de zombie-uitbraak. Maar die hal klinkt onmogelijk omdat het leger ook bezig zal zijn met zombies die hun basis zouden kunnen aanvallen. Welnu, indien mogelijk kun je een plek vinden waar je je anti-zombiebasis gaat maken.

Als de zombie-uitbraak die plaatsvindt, zombie-voetgangers zijn, lijkt het erop dat u zich niet al te veel zorgen hoeft te maken. Volgens een tijdschrift met de titel "Hoe een zombie-aanval te overleven, volgens de wetenschap" gepubliceerd op de Smith Journal-pagina, is er ook een studie uitgevoerd door de Universiteit van Melbourne, Australië, die een uitbraak van een zombie onderzoekt.

In deze studies en simulaties, als de zombie-uitbraak zo langzaam plaatsvond als in de film The Walking Dead, is de kans groot dat de stedelingen de pest zonder noemenswaardige problemen zouden kunnen overwinnen. Zombies die langzaam en zonder richting rennen, kunnen feitelijk worden gebruikt als doelwit voor bewoners en zombiebeten zijn niet langer effectief omdat ze al zijn gedood door levende mensen.

Als de uitbraak van zombies echter net zo snel en massaal plaatsvindt als films uit de Tweede Wereldoorlog en 28 dagen later, is de beste strategie misschien om een ​​anti-zombieshoofdkwartier of -gebouwen te creëren in samenwerking met andere menselijke overlevenden. Vergeet niet je wapen voor te bereiden, want vroeg of laat zul je zeker tegelijkertijd met zombies worden geconfronteerd.

Dat zijn enkele tips en wetenschappelijke tips die u kunt doen om met de zombie-uitbraak om te gaan, als die er echt is. Hoe? Denk je dat er andere manieren zijn om de enorme zombie-uitbraak in de toekomst te overleven?

Een reactie posten for "Hier zijn 5 Manieren Om Volgens De Wetenschap Met Een Zombie-uitbraak Om Te Gaan, Ben Je er Klaar Voor?"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel